Használd ki okosan az első napsugarakat!

Csodaszer, Értékes, frissítő, Hidratáló, Natúrkozmetikum, Ránctalanító, Szépség, Tápláló

A napfény kedvelőinek igazán boldogan telik az első napsütéssel teli tavaszi hét, sokan máris órákat képesek ilyenkor sütkérezni. Ilyenkor olyan, mintha az egész világ ránk mosolyogna. Rettentően kedvez szervezetünknek ez az időjárás, hiszen ilyenkor újra feltöltődhetünk D-vitaminnal. A D-vitamin fontos szerepet játszik a csontképződésben, mert segíti a kalcium és foszfor felszívódását a beleinkben, tehát megfelelő mennyiségű D-vitamin bevitelével megelőzhetünk betegségeket, mint például: csontlágyulás, csontritkulás, vagy fogaink romlása. Ám nagyon óvatosan kell megkezdeni a napozgatást, hiszen ne felejtsük el, hogy ilyenkor már hónapok óta nem érte bőrünket napfény, és akár kockázatokkal is járhat.

Nincs más teendőnk ilyenkor, mint felkészíteni bőrünket a napozásra bőrradírozással és hidratálással.
Természetesen elengedhetetlen a megfelelő fényvédelem egész testünkön. Érdemes olyan terméket választani a napozáshoz, amely izzadás, vagy strandolás esetén nem veszít hatékonyságából, így védi bőrünket a leégéstől és a kiszáradástól.

Jómagam is a napfény szerelmese vagyok, és nagyon fontosnak tartom a megfelelő védelmet, ezért alkottam meg a Kakaóvajas Napozót. Természetes napozókrém, mely körülbelül 20 faktornak megfelelő fényvédelmet biztosít, és közben gyönyörű barnasághoz segíti bőrünket. A Kakaóvajas Napozóban található kakaóvaj kényeztető és tápláló hidratálást nyújt a bőrnek, az E-vitamin pedig a bőr öregedésének lassításáról gondoskodik. A fényvédelmet a sárgarépa kivonat biztosítja, és kézen fogva a kakaóvajjal mélyen hidratál. Teljes mértékben vízálló, így a strandon nem kell minden egyes pancsolás után megismételni a használatát. Egy teljesen bőrbarát napozókrém, melyet az egész család, beleértve a gyermekeket, nyugodt szívvel használhatja J

Készülj fel a napsütésre, tekintsd meg a Kakaóvajas napozót webshopomban: