Mi minden jut eszünkbe a sárgabarackról? Nyár, napsütés, finom édes ízvilág, terméstől rogyadozó sárgabarackfa, és még sorolhatnánk.
A hajápolás általában kimerül abban, hogy használunk sampont, balzsamot, esetleg alkalmazunk még egy harmadik dolgot, mondjuk egy kifésülő sprayt, hajvégápoló olajat, hajpakolást vagy hajformázáshoz hővédőt. De vajon ennyi elég?
A napfény kedvelőinek igazán boldogan telik az első napsütéssel teli tavaszi hét, sokan máris órákat képesek ilyenkor sütkérezni. Ilyenkor olyan, mintha az egész világ ránk mosolyogna.
A bőrnek nem tesz jót, ha erős szemcsékkel dörzsöljük, mert könnyen felsérthetjük a felső hámréteget, szabad szemmel nem látható mikrosérüléseket okozva, és beengedjük a baktériumokat, szennyeződéseket, így több teret adhatunk a miteszereknek és a pattanásoknak.
Valljuk be, hogy két emberfajta létezik: aki használja, és aki tervezi, hogy használni fogja, mert mindenki tudja, hogy a hialuronsav hidratálja a bőrt, és azt is tudja mindenki, hogy hidratálni jó!
Luxustermék, csodaszer, egzotikus krém, gyógyír mindenre, ránctalanító, és még sorolhatnánk mennyi jelzővel illetik ezt a nagyszerű alapanyagot. Valaki próbálta már, valaki használja, valaki még csak hallott róla, de az biztos, hogy ma már szinte az egész világ tud a Shea vaj létezéséről, azt viszont kevesen tudják, hogy honnan származik és miért is annyira különleges...