Fényterápia bőrproblémákra

Bőrprobléma, Ekcéma, Fényterápia, Gyulladás, Hegek eltávolítása, Övsömör, Pikkelysömör, Seborrhea

Már időszámításunk előtt 2300-ban felfedezték az egyiptomiak a napfény gyógyító erejét, és fénytemplomokban alkalmazták számos betegségre. A Feng Shui és Hippokratész is leírta a fény jótékony hatását, és az ókori rómaiak is használták a fényterápiát fürdőikben. Természetesen a fényterápia napjainkra számos fejlődésen ment keresztül, és a legfejlettebb technológia már számtalan bőrproblémára jelenthet megoldást.

Melyik napjainkban az egyik legfejlettebb technológia? 

2015-ben megszületett a POLARISOL, amely egy csúcskategóriás polarizáltfény-terápiás orvostechnikai eszköz. A japán többrétegű polarizációs fóliarendszernek, és az innovatív LED technológiának köszönhetően a POLARISOL napjainkban a legnagyobb fénybesugárzási felületet és majdnem 100%-os polarizált fokot biztosít. A POLARISOL sokkal nagyobb testfelületet tud lefedni, mint a korábbi fényterápiás eszközök, ezért hatását sokkal hamarabb ki tudja fejteni.

Milyen bőr- és egyéb betegségek gyógyítására használhatjuk a polarizált fényt?

Manapság népbetegségként emlegetett bőrbetegségek kezelésére alkalmas az eszköz, mint például a pikkelysömör, rosacea, seborrhea, övsömör, vagy ekcéma. Pattanások és miteszerek eltüntetéséhez is segítséget nyújthat.

Esztétikai problémák orvoslására is használható a POLARISOL technológiája, mint például a narancsbőr eltávolítása, ráncok kezelése, plasztikai műtétek/ tetoválások eltávolítása utáni hegek gyógyítása, vagy a szőrtüszőgyulladás gyógykezelése.

Vénás lábszárfekély, és hasonló keringési zavarok következtében keletkezett bőrfekélyek és sebek gyógyítására alkalmas. Serkenti a vérkeringést, és a bőranagycsere folyamatain, felgyorsítja a szövetek regenerálódását, elősegíti a sebzáródást és a gyógyulás folyamatát. Krónikus fekélyek esetén, használatával elkerülhető az amputáció.

Égési sérülések esetén a polarizált fényterápia felgyorsítja a gyógyulást, valamint segít abban, hogy a fertőzésveszély és a hegesedés a minimálisra csökkenjen.

Használata javítja a vérkeringést, gyorsítja a szövetregenerálódást, és gyorsan csökkenti a sebfeleületet, ezért felfekvések kezelésére is alkalmazható.

A POLARISOL sportsérülésekre is megoldást nyújt, ugyanis segít a regenerálódásban.  Legyen a sportsérülés izomgörcs, izomláz, izomhúzódás, izomrost - vagy izomszakadás, külső bokaszalag szakadás, Achilles-ín gyulladás, combizom rándulás, vállficam, fáradásos törés, traumás csonttörés, úszóváll, teniszkönyök, golfkönyök, futó térd, sí ízületi blokk, kéztőalagút szindróma, nyáktömlő gyulladás, porcleválás, porckorongsérv, lágyéksérv, aranyér, sarokcsontkinövés (sarkantyú), kalapácsujj, bütyök, bőrkipállás, bőrgyulladás, a polarizált fényterápia segít, hogy a minél hamarabb helyre jöjjön az érintett terület.

A fényterápia okozta depresszió terápiájára is megfelelő gyógymód.

Egyszerűan javíthatjuk közérzetünket a POLARISOL használatával, ugyanis elérhetővé teszi számunkra a relaxációt, és wellness élményt a rohanó hétköznapokban.

POLARISOL Medical Mobilo egy kompakt hordozható eszköz (csupán 0,3 kg), amelyet bárhova magaddal vihetsz, hogy kezelhesd magad, amikor időd engedi. Napi 15-20 percet elég használni ahhoz, hogy elérd a kívánt eredményt. Segítségemmel most ingyenesen kipróbálhatod, tekintsd meg a részleteket:

Polarisol Medical Mobilo

Polarisol Medical Mobilo

 

Forrás: