Csodás arcradír: minden, amit érdemes tudni róla

arcápolás, Bőrprobléma, Csodaszer, frissítő, Hidratáló, Natúrkozmetikum, Shea vaj, Tápláló

A bőrnek nem tesz jót, ha erős szemcsékkel dörzsöljük, mert könnyen felsérthetjük a felső hámréteget, szabad szemmel nem látható mikrosérüléseket okozva, és beengedjük a baktériumokat, szennyeződéseket, így több teret adhatunk a miteszereknek és a pattanásoknak. Mindig figyelni kell arra, hogy finom körkörös mozdulatokkal használjuk arcradírunkat!

A Csodás arcradír megalkotásánál figyelembe vettem, hogy a termékem ne okozzon sérüléseket a bőrön, és miközben eltávolítja az elhalt hámsejteket táplálni tudja a bőrt. Talán meglepő látvány fogadhat, amikor először letekered a tégely tetejét, ugyanis ez a termék más, mint egy megszokott arcradír. Na de miért is? Azért, mert shea vajba csempésztem sárgabarackmagolajat és rizsport, ezáltal az állaga nem megszokott, viszont annál hatékonyabb. A rizspor gyengéden masszírozva távolítja el az elhalt hámsejteket, a shea vaj hidratál, véd, és regenerál, a sárgabarackmagolaj pedig feltölti az öregedő ráncos bőrt. Kíméletes, mégis alapos!

Hogyan használd?

Használd heti két-három alkalommal, ez a gyakoriság teljes mértékben elég arcbőrödnek. Nedves bőrre vigyél fel kis mennyiséget az arcradírból, és körkörös mozdulatokkal finoman masszírozd vele az arcod. Ha megvolt a kényeztető arcmasszázs, langyos vízzel, egy vattakorong segítségével öblítsd le. Élvezd a kellemes illatát, és bőröd feltöltődését!

Vásárlók szerint

Számtalan pozitív véleménnyel illetik vásárlóim a Csodás arcradírt, de rendszerint mindenki azzal kezdi, hogy: „Hihetetlenül finom az illata”. Sokan mondják, hogy szinte azonnal elmúlik tőle bőrünk szárazsága, és hideg időben megóvja a bőrt kipirosodástól.

Nemrég egy visszatérő vásárlóm a következőket írta a termékemről:

„Korábban sokat küszködtem azzal, hogy hideg időben apró hámlások jelentek meg a bőrömön. Mióta a csodás arcradírt használom, ez a problémám megszűnt. Hetente 2-3 alkalommal használom, langyos vízzel leöblítem az arcom, és egy ujjnyi arcradírral masszírozom át a bőrömet. Az a fantasztikus ebben a termékben, hogy a shea vajba ágyazott rizspor nagyon finoman radírozza az arcomat, egyáltalán nem dörzsöl, és tisztítás közben a shea vaj ápolja és táplálja bőrömet. A csodás arcradír használata után olyan érzésem van, mintha arcbőröm megújult volna teljesen, és mindig alig várom, hogy újra használhassam. Jó szívvel ajánlom mindenkinek.

Vess egy pillantást a Csodás arcradírra webshopomban: